Mitt første valpeshow.

I dag har vært en skikkelig slitsom og rar dag. Og det begynte egentlig i går. Da ble jeg BADET! Syntes egentlig ikke noe om det, men jeg fikk masse godbiter da jeg var ferdig. Og alle ville snuse på meg siden jeg luktet så godt. Men sa var det i dag da. Først kjørte vi bilen et lite stykke. Tante nabo var med. Da vi stoppet tok hun meg med i buret mitt og gikk fra mor. Jeg ble litt forskrekket da. Heldigvis kom mor etter en liten stund. Jeg måtte sitte i buret mitt mens tante og mor gikk av gårde. Helt alene turte jeg ikke si en lyd. Heldigvis kom de tilbake. Jeg hørte de pratet før jeg så dem. Da sa jeg i fra hvor de hadde glemt meg igjen. De pratet med noen damer før mor kom og hentet meg i buret og gikk tilbake til bilen. De sa de hadde deltatt i NM i gåstrikk. Jeg skjønner jo ingen ting av hva det er. Mennesker er rare.
Neste stopp var på en stor plass. Det var mange folk og hunder der. Jeg fikk lyst å leke med mange av dem. Og jeg fikk hilse på mange folk også. Skikkelig fint. Og jeg var ikke redd i det hele tatt. Mor drev på og børstet og kammet meg til jeg ble passe lei. Så gikk vi litt rundt. Jeg så på de andre valpene som gikk rundt i ring. Så var det visst min tur. Jeg var ikke helt sikker på om jeg hadde lyst å gå hele tiden. Er jo kjekt å sitte og se litt også da. Jeg måtte stå oppe på et bord. Da kom en helt fremmed mann og plukket på meg. Og mor lot det skje. Så gikk jeg litt igjen. Jeg fikk en fin pakke og så var vi ferdige. Etter det kunne vi endelig reise hjem. Nå er jeg kjempetrett og vil helst bare sove under skrivebordet til mor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.