Damelunsj og fellesdekk

I går var mor og jeg ute og kjørte igjen. Lurer litt på om hun er redd for å kjøre alene siden hun absolutt skal ha med meg. Vi kjørte lenge. Da mor endelig stoppet bilen så var vi hos tante igjen. Jeg var veldig glad for at vi fant noen vi kjente når vi kjørte så langt. Etter hvert kom det 3 tanter til. Alle var veldig greie og lot meg få snuse på dem før de klappet meg. Jeg ble litt sjenert så jeg gjemte meg stort sett bak blomsterkassene i hagen. Men det ble også en runde med kos på fanget. Det er helt OK å være med på damelunsj.

I dag var det skoledag igjen. Vi skulle lære å ligge stille på teppet vårt. Jeg lærte det veldig fort. Og det gjaldt å ligge rolig når mor gikk vekk og når hun kom tilbake. Om jeg reiste meg da, så sa hun ingen ting, bare så på meg. Ikke fikk jeg godbit og ikke fikk jeg kos. Men la jeg meg ned så fikk jeg begge deler. Etter hvert ble jeg bare liggende. Mor ble så stolt av meg. Så gikk vi en liten tur oppover jordet. Da vi gikk tilbake så løp jeg fort og la meg på teppet igjen. Du kan tro mor ble kjempe kry av meg da. Etterpå gikk vi rundt i ring. Jeg hadde ikke noe lyst til det, og da hjalp det ikke at mor brukte kontaktlyden i det hele tatt. Men godbiter fikk fart på meg. Jeg hadde jo ikke fått mat før vi dro og var skrubbsulten. Men ikke så sulten at jeg tok godbiter fra noen andre. Det er bare mors sine som duger. Siste øvelse var noe læreren kalte felles dekk. Jeg ble plassert i midten. Balto og Aldo var litt småkranglete i dag, så det var best å skille dem litt. Jeg lå stille hele tiden. De andre reiste seg noen ganger før de også skjønte at vi skulle ligge rolig. Så nå har jeg klart min første fellesdekk. Mor jubler over hvor flink jeg er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.