Skolen er gøy

I går var det ny skoledag. Og nå kjenner jeg de andre, så nå er jeg ikke så sjenert lenger. Jeg lekte med Aldo, mittelspitz. Vi er omtrent like store, så da ble det rettferdig og fint. Aldo løp meg ned noen ganger. Men det er jeg jo vandt med at Wa-Rin-Da gjør, så det ble bare gøy. Jeg inviterte på lek mange ganger og fikk han til å løpe etter meg. Jeg er raskest, så noen ganger snublet jeg med vilje og rullet rundt. Da kunne han tro at han klarte å fange meg. Vi ble ganske slitene begge to. Så da vi skulle trene på andre ting, så satte jeg på 4 bens bremsen og ville ikke gå. Det hjalp litt med kontaktlyden og godbiter da. Men jeg ble jo mett til slutt også. Jeg sov mye da jeg kom hjem. Det er slitsomt på skolen. Men nå gleder jeg meg til neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.