På plass og fot.

Ny skoledag i dag. Det var bare så vidt det ble noe av. Mor hadde så vondt i ryggen at hun ville bli hjemme. Men jeg sa at da lærte ikke jeg noe, så da kjørte hun likevel. Det første jeg gjorde var å ligge stille på dekketeppet mitt mens læreren pratet. Alle skulle ligge i ro da. De voksene må lære og prate de også, og da kan de ikke passe på oss om vi ikke ligger stille. Så fikk vi løpe og leke en liten stund. Gutta er litt voldsomme for meg, så jeg holder meg litt i bakgrunnen. Men når alle 3 sneiet innom meg, måtte jeg løpe litt etter dem likevel. Neste post på programmet var å lære «på plass». Vi fikk det til etter en stund. Men jeg skjønte ikke helt hvorfor jeg skulle sitte inntil mors føtter. Det går vel like fint å sitte foran eller på siden? Mor måtte til slutt sette seg. Hun klagde på at jeg var så liten og hun måtte bøye seg veldig dypt for å gi meg godbit når jeg var flink. Vi fortsatte å trene på plass selv om mor satt. Og da gikk det fint å sitte på siden. Så var det lekestund igjen. Aldo og jeg fikk gå inn på agilitybanen å leke. Da ble det fart på oss begge to. Etter en stund flatet vi ut og måtte bare legge oss ned. Vi delte på vannskålen og drakk hver vår gang. Det var litt koselig. Neste post på programmet var å gå fot. Først måtte vi sitte på plass, og så kunne vi gå fot. Det var ikke så mange ganger vi fikk trent før mor måtte sette seg igjen. Men vi skal trene masse helt til vi får det til ordentlig sier mor. I lekse skal vi filme og sende inn for å vise hvor flinke vi blir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.