Wa-Rin-Das hverdag

Hei folkens. Wa-Rin-Da igjen.

Moren vår som jeg bor hos er nok ikke helt god. Hun sier at hun egentlig trenger mer mosjon. Så har jeg hørt om noe som heter golf. Der har de mange hull i bakken. Så jeg tenkte det var noe for mor da. Og påtar jeg meg en jobb, så har jeg arbeidsmoral og står på det jeg kan. Til nå har jeg sikkert gravd 18 hull i hagen. Men moren min er dum altså. Hver gang jeg har gravd et hull, så kommer hun og putter bæsj oppi og graver igjen. Da blir jo hullet helt ødelagt. For hvem gidder å grave i bæsj liksom? Bare å finne en ny plass da. Og uten hull ingen golf. Men jeg får jo mor til å jobbe litt da. Så hun får jo mosjon likevel. Thi thi.

Ha de på badet.

2 thoughts on “Wa-Rin-Das hverdag

  1. Ååå 🙂 Jeg koser meg sånn med innleggene du legger ut Trine! Stor klem fra Marte Therese og Yoppe 🙂

  2. Hei. Jeg er veldig interessert i en valp fra dere. Vi er et par fra Sandvika i Bærum som har en hund fra før og kommer fra en familie som har andre hunder. Vi har lest mye om rasen Bischon Havanais og ønsker oss derfor en sånn hund. Vi bor i leilighet men har tilgang til hager, skog og rolige omgivelser. Send meg gjerne et svar om vi kan kjøpe en valp fra dere.min email adressen er celly0509@gmail.com
    Med vennlig hilsen Maria & Alexander 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.