Wa-Rin-Das hverdag

Hei folkens. Wa-Rin-Da igjen.

Moren vår som jeg bor hos er nok ikke helt god. Hun sier at hun egentlig trenger mer mosjon. Så har jeg hørt om noe som heter golf. Der har de mange hull i bakken. Så jeg tenkte det var noe for mor da. Og påtar jeg meg en jobb, så har jeg arbeidsmoral og står på det jeg kan. Til nå har jeg sikkert gravd 18 hull i hagen. Men moren min er dum altså. Hver gang jeg har gravd et hull, så kommer hun og putter bæsj oppi og graver igjen. Da blir jo hullet helt ødelagt. For hvem gidder å grave i bæsj liksom? Bare å finne en ny plass da. Og uten hull ingen golf. Men jeg får jo mor til å jobbe litt da. Så hun får jo mosjon likevel. Thi thi.

Ha de på badet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *