Frustrert valp

Hei. Wa-Rin-Da her.

For de som ikke kjenner meg er jeg en 4,5 mnd. gammel Tibetansk Terrier. Eller tibetansk terrorist. Eller tibetansk muldvarp. Kjært barn har mange navn.

Nå er jeg litt frustrert. I går kveld tok mammaen min, Lhotus, min favoritt apekatt leke med seg opp i sofaen. Og hun VET at jeg ikke kommer opp der. Først prøvde jeg å be pent om å få den tilbake. Men hun viste bare helt tanngarden. Jeg ba storebror Batu om han kunne hjelpe meg. «Neeii. Tør ikke helt å krangle med mutter’n» var svaret jeg fikk da. Dumme storebrødre altså. Så sto han bare der og så på det hele. Da ble jeg sur altså. Og kjefta på mamma så de kunne høre det ned til naboen. Men hun brød seg ikke i det hele tatt, fortsatte bare å leke med MIN leke. Heldigvis kom den nærmere og nærmere kanten og til slutt fikk jeg tak i den. Da ble jeg glad da. Gikk rundt med den i munnen og viste den til alle de andre i lang tid. Noen ganger skal man ha flaks også.

Hade på dere alle sammen. Snakkes.

One thought on “Frustrert valp

  1. 31.05 19:41

    Hei. Jeg er veldig interessert i en valp fra dere. Vi er et par fra Sandvika i Bærum som har en hund fra før og kommer fra en familie som har andre hunder. Vi har lest mye om rasen Bischon Havanais og ønsker oss derfor en sånn hund. Vi bor i leilighet men har tilgang til hager, skog og rolige omgivelser. Send meg gjerne et svar om vi kan kjøpe en valp fra dere
    Min ardresse er celly0509@gmail.com
    Med vennlig hilsen Maria & Alexander 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.