På skolen igjen

Da har jeg hatt dag 2 på skolen. Det er fremdeles litt skummelt med de andre hundene, men folkene er helt OK. Jeg fikk masse godbiter igjen for å se på mor. Er jo best å holde øye med henne. Først hadde vi litt undervisning i klasserommet. Da må jeg ligge stille mens mor og de andre svarer på spørsmål fra læreren. Så skulle vi leke litt på lekerommet. Jeg syntes det er litt skummelt da med alle de fremmede tingene som er der. Men når de andre valpene gikk ut, så kunne jeg snuse litt rundt alene. Jeg ble også med ut etter hvert. Ute er det stor plass. Vi var på agility banen. Der snuste jeg litt rundt, og så trente vi på å se på mor og følge henne. Lett som en plett for meg det. Etterpå var vi utenfor banen. Da hentet læreren sin store hund og den måtte jeg kjefte skikkelig på. Mor gjorde som læreren sa, og etter hvert klarte jeg å ti stille når hun gikk forbi. Jeg var veldig sliten når vi kom hjem. Godt å ligge på fanget til mor resten av kvelden da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.