Jeg har blitt storesøster

Eller jeg er ikke sikker, men jeg tror det. Fostermoren min Easy har fått valper. Vet ikke helt om jeg liker det. Ikke får jeg hilse på dem heller. Så derfor vet jeg ikke om jeg liker det. Easy syntes det er greit at jeg sover i bingen min på soverommet om natten. Og da sier mor at jeg er heldig og må være glad for det. Men det hender at mor går ut med Easy om natten og da får jeg ikke være med. Det liker jeg ikke affall. Må bjeffe litt da. Heldig vis er de raskt tilbake. Men Easy ligger hos disse babyene hele dagen og vil ikke leke med meg når hun kommer ned. Har ikke tid sier hun. Det er ikke noe gøy. Legger ved noen bilder av babyene her. Bare vent til de blir større, så skal jeg nok leke med dem og lære dem litt av hvert. Hilsen Qiana

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.